Зареждане на тонер касети до адрес или до наш офис

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ


До наш офис

Донесете тонер касетите в нашия офис

Ние имаме задачата да ги заредим

Може да ги вземете по всяко удобно за вас време

До адрес

 Ние ще вземем касетите от предварително уговорен адрес

Ще ги заредим бързо и качествено

Ще Ви ги върнем обратно на адрес във възможно най-кратък срок

Поръчай зареждане на тонер касета онлайн

Зареждане на тонер касети

Тонер касетата е консуматив, част от лазерния принтер. Тя представлява контейнерът, в който се съдържа мастилото в един принтер. Обикновено мастилото от една тонер касета стига за печат на 1500 до 3000 страници. Касети се делят на цветни и черни, а основните цветове са син, жълт и магента. Останалата част от цветовата гама се образува посредством наслагването на изброените цветове един върху друг.

Защо да предпочетем зареждане на тонер касета

Когато мастилото в тонера свърши, значи имате нужда от презареждане или закупуване на нова касета. Цените на новите касети варират от 100 до 300 лв. и не всеки би сметнал, че си струват инвестицията. Тези, които предпочитат по-евтин, но също толкова качествен вариант могат да се възползват от услугата за зареждане на тонер касети.

Какво включва услугата

Процесът по пълнене на тонера включва цялостното разглобяване на тонер касетата, изсмукване на остатъчния тонер, както и измиване на всички барабани и ролки. Ние разполагаме с всички необходими за целта разтвори, смазваща пудра и т.н. След като се погрижим и изчистим касетата я зареждаме с висококачествен тонер и я сглобяваме. Не на последно място задължително тестваме консуматива, за да сме сигурни, че работи безупречно.

Цена

Основно цената се определя от модела на устройството. Стандартно тя варира между 26 и 36 лв. за зареждане.

Изберете нас!

Избирайки да презаредите своята тонер касета спестявате до 70% от разходите, които бихте направили при закупуване на нова и то без да правите компромис в качеството. Използваме професионален тонер за презареждане и работим единствено с доказали се производители. Ние гарантираме, че когато монтирате зарадената от нас касета няма да откриете никакви разлики в качеството в сравнение с нова. Благодарение на MD ZERO ще получите отлична и висококачествена услуга на страхотна цена. Доверете ни се!