VPS ХОСТИНГ (VIRTUAL PRIVATE SERVER)

При VPS хостинга, клиента наема виртуален сървър, а не физически. Самият физически сървър се разделя на няколко самостоятелни виртуални машини, като всяка една от тях принадлежи на отделен потребител.Технологията позволява пълен достъп до сървърния ресурс и различни възможности за конфигурация. Голяма част от функционалностите налични при Dedicated хостинга, са възможни и при VPS, но на значително по-ниска цена.

VPS хостингът е предпочитан вариант за онлайн магазини или сайтове, които имат среден трафик на посещения. Препоръчително е да не бъде избиран за хостване на по-големи онлайн магазини или уеб сайтове и страници с много налично съдържание и засилен трафик на потребителски посещения. Така ще сте сигурни,че системата ще работи оптимално и коректно.

Предимства на VPS хостинга:

  • конфиденциалност – не споделяте операционната си система с други потребители и на сървъра ви няма други уебсайтове, които евентуално могат да достъпят до личната ви информация.
  • персонализиране на системата – с VPS сървъра притежавате собствена операционна система, която можете да променяте в зависимост от личните си нужди.
  • контрол – имате възможност да рестартирате сървъра, ако някои от инсталираните приложения го изискват. Макар технически да споделяте сървъра си с други, вашият може да бъде рестартиран без да засегне някой от останалите.
  • достъпни цени– VPS хостингът притежава голяма част от функционалностите на Dedicated хостинга и е с по-ниска цена.

Цена

Ценообразуването зависи от необходимото ви дисково пространство, RAM паметта, капацитетът на мрежата и други. При консултация с нас ще научите повече за самата услуга и ще получите професионална помощ при изграждането на подходяща за вас оферта.

Изберете нас!

Предлаганият от нас VPS хостинг ще ви помогне да направите видим за потребителите своя онлайн магазин, блог или страница. Услугите ни са сигурни и надеждни и можете да разчитате на тях. С MDZERO хостването е лесно. Потърсете ни сега!