УЕБ ХОСТИНГ

Какво представлява уеб хостингът?
Уеб хостингът е това, което прави възможно присъствието на уеб сайт в Интернет. Уеб сайтовете се хостват (съхраняват) на специални компютри, наречени сървъри. Благодарение на хостинга, сайтът става достижим за потребителите – ако притежавате сайт без хостинг, той няма да бъде откриван от потребители дори да се изписва името на домейна в търсачките.

MD ZERO разполага с мощни и бързи сървърни машини, на които клиентите ни могат да разположат своите уеб сайтове.

Какво предлагаме като услуга:

  • - Възможност да ползвате специализиран софтуер – сайтовете на нашите клиенти са разположени върху специализирани сървърни системи.
  • - Високо ниво на сигурност – защитата на сайтът и данните на нашите клиенти са от първостепенно значение. Ние взимаме всички мерки за максимално повишаване на нивото на сигурност.

  • - Денонощна техническа поддръжка – винаги можете да разчитате на нашите експерти за разрешаването на възникнали проблеми.

Цена

Цената се определя от необходимото дисково пространство, броя на пощенските кутии, сървърната мощност и др. Не се колебайте да ни потърсите за консултация. Нашите експерти ще помогнат в избора и ще Ви предложат най-добрата оферта според персоналните Ви нужди.

Изберете нас!

MD ZERO предоставя широка гама от иноватични услуги и продукти, предназначени да спомогнат за успешното развитие на Вашия бизнес. Наша мисия е да осигурим надеждност, сигурност и технически опит, с който да бъдем от помощ на всеки един клиент. Свържете се с нас, за да се убедите в качеството на предлаганите от нас услуги.