Наети сървъри (Dedicated server)

Наетите сървъри са познати като Dedicated хостинг и Dedicated сървъри. При този вид хостинг един бизнес клиент притежава целия физически сървър. Клиентът има пълен контрол над машината и може да я оптимизира и персонализира според собствените си нужди и изисквания.

Когато избирате този вид хостинг е важно адекватно да се преценят необходимите ресурси, от които ще имате нужда. Имаме предвид дисково пространство, RAM памет, брой ядра и т.н. Ако спецификите не бъдат определени правилно, ще бъде необходима промяна във физически компоненти на сървъра.

Цена

Формирането на цената се определя от нуждите на клиенти. Под внимание се взимат нужните параметри като капацитет на мрежата, дисково пространство, RAM памет и др. Специалистите от MDzero ще ви помогнат в избора, за да сте сигурни, че предпочитаният от вас сървър  максимално ще удовлетворява нуждите на бизнеса ви.

Изберете нас!

Услугата, която ви предлагаме се характеризира с високо ниво на сигурност и ефективност. Разполагаме със сървъри с различни параметри, за да сме сигурни, че ще отговорим на специфичните потребности на всеки един клиент. Свържете се със нас още сега!

Наетите сървъри са идеални за вътрешни фирмени системи, онлайн проекти, електронни магазини, блогове, всякакъв вид сайтове с голям трафик.

Предимства на Dedicated server:

Възможност за персонализиране

разполагате със собствен сървър и сами решавате как да го конфигурирате, за да отговаря максимално на специфичните нужди на бизнеса ви.

Стабилност

тъй като Dedicated сървърът изцяло обслужва само вашия сайт няма нужда да се тревожите от бавно зареждане, пренатоварване поради голям трафик или други сървърни проблеми, които се срещат при споделен хостинг.

Високо ниво на сигурност

този тип сървъри имат по-висока защита и не са толкова уязвими от хакерски атаки. Обикновено подобни рискове се срещат повече при споделения хостинг.