Ремонт на компютри

Ако срещате затруднения с настолния си компютър, ако той работи бавно, шумно, програмите не стартират правилно или самото устройство не се включва- определено имате нужда от професионална диагностика.
Ние от MD ZERO ремонтираме всички марки асамблирани компютри и маркови десктоп машини, за да сме от максимална полза на своите клиенти. Какъвто и проблем да имате със своето устройство, нашите специалисти ще го отстранят.

Какво предлагаме в нашият компютърен сервиз:

Инсталиране на софтуер.

Инсталиране на програми.

Инсталация на операционна система (Windows, Linux, др.).

Запазване на файловете от компютъра.

Инсталиране на принтер или функционално устройство.

Подмяна на нефункциониращи компоненти.

Почистване.

Диагностициране на проблеми и тяхното отстраняване.

Как процедираме при поправката на настолни компютри?

Необходимо е да доставите компютъра си до нашия офис, намиращ се на ул. Пенчо Славейков 34, гр. Пловдив. На място ще се извърши диагностика и консултация с нашите специалисти.

Цена за ремонт на компютър

Цената се определя от сложността на проблема и от необходимите ресурси, които трябва да бъдат вложени за неговото отстраняване. Когато проблемът бъде идентифициран, уведомяваме клиента за приблизителната сума, която ще бъде нужда за ремонта на устройството.

Изберете най-добрият сервиз за компютри в Пловдив !

Когато изберете нашите услуги, можете да разчитате на професионализъм, коректно отношение и отлични технически познания. Нашата цел е максимално бързо да обслужваме повредената техника, за да бъдат удовлетворени нашите клиенти. Свържете се с нас при всякакви въпроси или ни посетете в нашия офис.