Складов софтуер

Уеб базираният складов софтуер е специално проектиран да предоставя информация на компаниите относно извършените складови операции и наличност на инвентара.

Софтуерът проследява всички операции, извършващи се в склада - от приемането на доставки в склада до изпращането на продукти / стоки към клиенти. Той съхранява информация за действията между доставчици, работници и клиенти и обединява целия процес на работа в предприятието. Могат да се следят всички приходи и разходи и наличност в касите от неограничен брой складове. Могат да бъдат генерирани детайлни справки относно движението на стоките, ценовата история и осъществените продажби. Тъй като системата работи през уеб браузър, тя може да бъде използвана дистанционно, когато няма възможност да се достъпи от локацията на склада.

Следи се наличността в склада

Софтуерът дава възможност да се проверява каква налична стока има в склада, за да се предотврати недостиг. По този начин се спестява и пространство, тъй като не се натрупват излишни артикули.

Онлайн Документация

Всички необходими документи са налични в софтуера. Това спестява голям брой хартиена документация, която заема място и не е удобна за използване.

Прецизност

Следи се дали поръчаните продукти са изпратени на правилните хора в уреченото време. Така се спестяват грешките, които могат да възникнат при доставката и процесът на работа става по-ефективен.

Подобряване на цялостното обслужване на клиентите

Софтуерът следи дали поръчките се изпълняват и доставят на време и организира целия процес, за да протича той безпроблемно.

Достъпност 

Може да бъде лесно достъпван от различни локации.

Това са само част от предимствата, които предлага уеб базираният складов софтуер. Ако не желаете той да бъде свързан с уеб мрежата, можете да се възползвате от такъв без достъп.

Освен уеб базирания софтуер, предлагаме и софтуер, който е подходящ за магазини, кафенета, ресторанти и всякакъв друг вид обекти. Всеки вид складов софтуер е специално разработен и съобразен с Вашите нужди. С него успешно ще контролирате и автоматизирате работния процес и ще улесните изпълнението на ежедневните задачи.

Софтуерът предлага:
• Поддръжка на сензорен екран, за да могат бързо и лесно да се осъществяват продажби без нужда от клавиатура.
• Възможност да се ползва, както от целия персонал, така и да се създаде разделение между персонала и мениджърския екип.
• Поддръжка на фискални устройства, баркод скенери, четци на карти и възможност за свързване на неограничен брой кухненски принтери.
• Защитен достъп с пароли или магнитни карти.
• Подробна информация за извършените дейности, графики и различни инструменти за отчетност.

Гарантираме, че избирайки нашите услуги ще получите качествен продукт, с който да организирате по-добре работата си и разбира се да увеличите своята клиентска база.

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси. С радост ще обсъдим всичко, което Ви интересува относно предлаганата от нас услуга.