Системи за електронни разплащания

Електронните плащания са много популярен метод, който фирмите предлагащи услуги онлайн използват за разплащане в реално време със своите клиенти. Днес все повече потребители предпочитат пазаруването онлайн или плащането по електронен път за някакъв вид услуга.

Web Development Services

Системите за разплащане са важна част от всяка онлайн търговия. Те могат да бъдат определящи за финализирането на покупката на клиента. За това трябва внимателно да се прецени за каква аудитория са предназначени продуктите.  Според таргета Ви, трябва да изберете подходящ метод за разплащане, за да бъде удобен за употреба от потребителите. Например, за България най- популярните системи  са  EasyPay и ePay. В световен мащаб, несъмнено, това е PayPal. Важно е системата за онлайн разплащане да бъде сигурна, за да са защитени данните на клиентите. Ето защо, трябва да се доверите на професионалисти при нейната интеграция.

Предимства на електронните плащания:

  • Спестява време - не е необходимо да губите време в банковите институции, за да осъществите преводи на сума или да посещавате магазини, за да се сдобиете с желаните продукти. Поръчването и разплащането онлайн вече е изключително лесно.
  • Контрол на разходите - има възможност за преглед на цялата история на плащанията, които са били извършени през Интернет.
  • Достъпност - потребителите могат да закупуват продукти по всяко време на денонощието.
  • Повишаване на продажбите - ако притежавате уеб сайт, с лесен и удобен начин на плащане, клиентите с удоволствие ще избират предлаганото в него.

Изберете нас!

Интегрирането на подходяща система за електронно плащане е от изключителна важност за успешното развитие на който и да е онлайн бизнес. Предлагаме разнообразни системи, подходящи за всеки тип сайт и търговска дейност. Доверете се на нашия опит и професионализъм!