РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ

Сервизните специалисти на ЕМДИ ЗЕРО са професионалисти, които ще ремонтират вашият лаптоп. Те ще се справят с всеки проблем, независимо от степента на сложност.Гарантираме ремонт и сервизно обслужване  в най-кратки срокове, както и че ще получите устройството си без следа от проблема, който ви е довел при нас.Оборудването и техниката, които използваме при ремонтите, са най-актуалните на пазара към момента. Притежаваме години опит в диагностиката и отстраняването на различни хардуерни повреди. Можем да се справим с всеки проблем и да Ви върнем отлично функциониращо устройство.

КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА “РЕМОНТ НА ЛАПТОП”?

 • Сервиз и диагностика.
 • Преинсталиране на софтуер.
 • Преинсталация на Windows.
 • Инсталация на софтуер.
 • Отстраняване на проблеми при свързването с WiFi мрежа.
 • Вътрешно почистване.
 • Смяна на термопаста.
 • Отстраняване на всякакви проблеми, идентифицирани при процеса на диагностика.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ

 • Подмяна на счупена матрица.
 • Смяна на повреден харддиск.
 • Добавяне на памет.
 • Смяна на клавиатура.
 • Смяна на зарядно устройство.
 • Смяна на неработещо DVD-устройство.
 • Оптимизиране на скоростта на работа.
 • Смяна на всякакви повредени части.

КАК ВАШИЯТ ЛАПТОП МОЖЕ ДА  ПРИСТИГНЕ  В НАШИЯТ СЕРВИЗ ЗА РЕМОНТ ?

Лаптопът може да бъде донесен до нашия офис, който се намира на ул. Пенчо Славейков 34, гр. Пловдив. Ако не сте от Пловдив, можете да използвате удобна за Вас куриерска фирма и да ни изпратите устройството до адреса на офиса ни. Заплащането за ремонтната услуга ще бъде направено с наложен платеж, когато получите обратно своя лаптоп.

 

Смяна на корпус

Смяна на корпус

Ремонт на лаптоп

Ремонт на лаптоп

Почистване и смяна на термопаста на лаптоп който прегравя

Почистване и смяна на термопаста на лаптоп който прегравя

Почистване на лаптоп

Почистване на лаптоп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

смяна на матрица на лаптоп

смяна на матрица на лаптоп

 

Често задавани въпроси за услугата ремонт на лаптоп

 

Лаптопа ми прегрява, какво да направя?

В случай че лаптопа ви прегравя, имате нужда от диагностика и профилактика. Често срещан проблем е лаптопа да бъде задръстен с прах и други мръсотии. В по-редки случаи се налага смяна на охлаждането.

Колко време отнема почистването и профилактика на лаптоп?

В зависимост от натоварването в сервиза, може да получите лаптопа си обратно и в рамките на деня. Крайният срок за услугата ремонт на лаптоп е 2 работни дни.

Лаптопа ми не се включва, какво да направя?

Проблема може да бъде в зарядното устройство или в самата букса на лаптопа. Може да установим с точност, след като направим диагностика. Проверете и контакта който използвате дали работи.

Включвам лаптопа ми, но няма картина, какво се случва ?

Това може да се дължи при проблем с матрицата или RAM паметта. Възможно е да има и друг проблем.

Колко ще ми струва смяната на клавиатура?

Стандарната цена за смяна на клавиатура варира между 15 и 20 лева, в зависимост от сложността на изпълнение на тази услуга.

Колко ще ми струва преинсталация / инсталация на Windows?

Стандартната цена за инсталация на Windows операционна система струва 40лв. В зависимост от това какъв допълнителен софтуер искате , цената се определя на място.

Искам да оставя лаптопа за инсталация на Windows. Колко време отнема и кога ще бъде готов ?

Услугата - инсталация на операционна система Windows се извършва в рамките на работният ден ако оставите лаптопа преди обяд. Разбира се, това е относително и зависи от натоварването в сервиза. Стараем се да извършим услугата в рамките на деня.

ЦЕНА ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ И РЕМОНТ НА ЛАПТОП

Формирането на цената изцяло зависи от проблема и неговата сложност. Под внимание се взима дали устройството ще има нужда от смяна на части, дали тези части ще бъдат нови или втора употреба. При извършването на диагностика се консултираме с клиента, за да дадем ориентировъчна цена за ремонтната дейност, която трябва да бъде извършена.

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ СЕРВИЗ ЗА ЛАПТОПИ В ПЛОВДИВ!

Нашите специалисти успешно се справят с всяко предизвикателство или проблем при ремонтирането на лаптоп. Специализирали сме се в поправката на всякакъв вид лаптопи, за да можем да сме възможно най-полезни на клиентите си. Услугите извършваме в кратки срокове и даваме гаранция за отремонтираните лаптопи и поставените от нас части. Можете да разчитате на нашите професионални услуги. Потърсете ни сега!